U heeft iets bijzonders te vertellen en u wilt zich daarmee onderscheiden. U wilt overtuigen. U wilt de juiste associaties verbinden aan uw merk. U wilt over meerdere kanalen met uw doelgroepen communiceren. U wilt impact.

Nieuwsgierig
Nieuwsgierig
Bevragen. Afvragen. Vragen. We verdiepen ons in een onderwerp tot we echt weten hoe het zit. We stellen vragen zodat we u en uw publiek echt kennen.
Inzicht
Inzicht
Wij vinden het niet erg als het complex wordt. Wij zetten onze tanden graag in ingewikkelde structuren, technische uitdagingen en lastige verhalen.
Overzicht
Overzicht
Elk ontwerp- of communicatietraject vraagt om overzicht, planning en coördinatie. Volta houdt met alle plezier de regie over tal van disciplines.
Open-minded
Open-minded
U kent uw doelgroepen het beste; wij kennen ons vak. In een inspirerend proces van kruisbestuiving komen we samen tot de beste oplossingen.
Wij geloven in de kracht van design. Design helpt processen te stroomlijnen, zaken inzichtelijk te maken, neuzen dezelfde kant op te krijgen, resultaten te verbeteren. Kortom, design is meer dan vorm. Voor ons betekent ontwerpen: kunnen (en durven) sturen op vorm én inhoud.

schema 1

Volta_Playground

 

waar zijn we goed in?

Luisteren
Luisteren
Elke opdrachtgever heeft recht op z'n eigen Volta-team. Met zorg geselecteerde visuele denkers en doeners. U heeft bij ons direct contact met de ontwerper/art director. Dat levert resultaten op!
Gestructureerd
Gestructureerd
Wij maken van geldzaken geen geheimen. Dus: heldere offertes, op tijd melding van meerwerk en geen verrassingen op de factuur
Idiot
Idiot
Achteraf bezien zijn onze oplossingen altijd rationeel verklaarbaar. Maar ze werken pas echt als zich iets extra’s manifesteert. De vonk. Die idioot sublieme ingeving die communicatie verheft en verder brengt.